Incepand activitatea in domeniul constructiilor din Romania in anul 1993, Velica Mur Company a oferit intotdeauna servicii de inalta calitate si durabilitate astfel incat pana in prezent a avut sansa de a-si consolida experienta in domeniu, solutiile tehnice si ingineresti, si a adaptat tipuri de executii inovative.

Compania noastra executa o gama diversificata de lucrari:

– constructii civile si industriale inclusiv spatii de birouri, centre comerciale si sali de sport

-structuri metalice sau din beton armat,

hidroizolatie acoperisuri  hale industriale

-hidroizolatie fundatii cladiri vechi

– consolidari structuri existente

– finisaje interioare si exterioare inclusiv pardoseli epoxidice, pavaje si beton amprentat

– Sape mecanizate

– instalatii electrice si sanitare

-dar si valorificarea oricarei constructii prin amenajarea spatiilor verzi.

Avand echipe calificate , utilaje si scule de ultima generatie am executat lucrari pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate, la cele mai inalte standarde.

Din 2005 Velica Mur Company comercializeaza o gama diversificata de MATERIALE DE CONSTRUCTII de calitate si la preturi avantajoase, in magazinul si depozitul nostru din Timisoara, si ofera TRANSPORT la domiciliu sau santier.

Pe langa toate materialele necesare unei constructii la cheie, de la cele pentru zidarie si finisaj, pardoseli si acoperisuri, instalatii electrice si sanitare, ferestre si usi, compania noastra ofera servicii de  debitare si fasonare fier(otel beton).

Velica Mur Company ofera pe langa servicii de inalta calitate, conforme cu prevederile legale si toate reglementarile aplicabile, CONSULTANTA tuturor clientilor sai si  solutii tehnice moderne, metode de reducere a duratei executiei, eficientizarea consumului de material.

Consultanta poate include:

-proiecte case

-certificate de urbanism

-autorizatii de construire

-avize

-studii geotehnice

Fiecare constructie se valorifica prin amenajarea spatiului verde aferent, fie ca e vorba de indispensabilul gazon , de flori si copaci, sau chiar aranjamente si fantani ornamentale. De aceea compania noastra va ofera proiectare peisagistica si executie lucrari de amenajare a gradinilor sau a spatiilor verzi din jurul cladirilor comerciale.